2016. augusztus 3. Szerda

Szerteágazó munkát végeznek a Városüzemeltetésnél. Múlthéten is a város több pontján, kint és bent is végeztek munkálatokat, terv szerint és lakossági kérésre.

Egy rövid ismertető tevékenységükről: 

"A Városüzemeltetés dolgozói az elmúlt héten több aszfaltozási és betonozási munkát is befejeztek.

A Vasvár út 68-78. előtt a járda aszfaltozása már készen van, jelenleg közműegyeztetés folyik, hogy az ott lakók kérésének megfelelően néhány fát is a területre tudjanak ültetni a közeljövőben, valamint a területen lévő padok visszahelyezésével is végzetek.

Szintén lakossági bejelentésnek tettek eleget a Vfo dolgzói, mikor elkészítették a Kőalja úton lévő esővíz elvezető árok betonozását. Az Újváros téri Óvodánál a teherbejárat betonozási és aszfaltozási munkálatai is elkészültek, ezzel hosszú idő óta meglévő probléma került megszűntetésre.

Jelenleg a Béketelep térségében kezdődtek meg az akadálymentesítés munkafolyamatai, amely tekintettel az időjárásra később kerül folytatásra.

A parkfenntartás munkáját a szakipari csoport egy új konstrukcióban elkészített virágtartó kihelyezésével fejezte be a Városközponti nagy körforgalomnál.

Nemcsak a köztisztasági, hanem a szakipari dolgozóknak is jócskán adtak munkát azok a beilleszkedni nem akaró „egyének”, akik a múlt héten a Várhegy kilátót és annak környékét rongálták meg, valamint szemetelték össze.

Az Ifjúsági Parkban, a játszótér mellett -tekintettel a nyári szünidőre és a lakosság részéről érkező kérésekre- a nyilvános WC reggel hat órától délután 19 óráig tart nyitva.

Vigyázzunk értékeinkre és óvjuk környezetünket!

Az Iskolák működtetéséhez kapcsolódóan a következő munkák fejeződtek már be, ill. történnek: 

- már végeztek a Vasvár Úti Általános Iskola étkezőjének tisztasági festésével, 

- az Árpád Vezér Úti Óvoda udvarán lévő támfal megerősítése jelenleg még zajlik; 

- a Bolyki Tamás Általános Iskolában a kémia tanterem padlójának javítása nemrégen kezdődött; meg, illetve 

- az Újváros Téri Általános Iskolában öt tanterem padlójának javítása van folyamatban, amely közül már több is elkészült,

ahogy a képeken is láthatóak."