Közlemények

FIGYELEM! TOBORZÁS

FIGYELEM, folyamatosan várják a jelentkezőket! 

Elindult a toborzás az ózdi börtön állományába!

Ózdiak! Itt a lehetőség helyben állást találni, akik pedig elmentek, itt a lehetőség akár hazajönni is!

A börtön stabil, kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahelyet jelent. Kérem, hogy akit érdekel, figyelmesen olvassa el az alábbi szöveges tájékoztatót, amit a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága adott ki, minden jelenleg elérhető információt megtalál benne. Mindenkit arra kérek aki ezt olvassa, hogy ossza tovább, hogy eljusson az érdeklődőkhöz.

Szavazás

Idén is megválasztják az év polgármesterét, alpolgármesterét és jegyzőjét. Amennyiben érdemesnek talál rá, kérem támogasson egy szavazattal! 

Tavaly Alpolgármester Úr megnyerte az év alpolgármestere díjat Önöknek köszönhetően!

Kérem, ha támogat és szavaz, utána ossza is meg ezt a posztot, hadd jusson el másokhoz is! :)

A legfőbb információk a képen, itt pedig egy kis leírás:

"Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az 

Hat éve nem volt ilyen kevés bűncselekmény Ózdon

A választási kampányban a Jobbik egyik legfontosabb ígérete a rendteremtés volt. Köszönhetően a rendészeti szervek - a Rendőrség, a Városi Rendészet, a Polgárőrség - összehangolt munkájának és a lakosság aktív közreműködésének az elmúlt eszetndőben jelentősen javultak Ózd közbiztonsági mutatói: többek között látványosan csökkent a lopások, betörések, testi sértések száma, a rablás mértéke pedig egy év alatt harmadára esett vissza.

K Ö Z L E M É N Y : Újabb ózdi fideszes bánhatja hazudozását

MTI: 

Egyre inkább elmondhatjuk, hogy a Fidesz neve nemcsak a korrupciót, de a hazugságot is jelenti. Az Ózdot hosszú idő után eredményesen vezető, komoly sikereket elérő Janiczak Dávidot alaptalanul támadó helyi fideszesek közül újabb potentát kapott pecsétes papírt a bíróságtól arról, hogy a nyilvánosság előtt akarta hazugságaival becsapni az ózdi embereket.

Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára: Várjuk a Janiczak Dávidéhoz hasonló bátor lépéseket a Fidesztől

A félmilliós fizetéseket elfelejtő, majd suttyomban vagyonnyilatkozatokat javítgató Fidesznek magán kellene kezdeni az elszámoltatást. Így például felelősségre kellene vonnia Ózd korábbi, fideszes polgármesterét, aki a várost eladósította, engedte, hogy az alapvető együttélési normákat betartani képtelen személyek lelakják bérelt lakásukat, és még a bérleti díjat se fizessék.

Lyukas lufiba nem érdemes levegőt fújni – avagy nem szállt föl a Páva a városháza tornyára

Ősszel bejárta az országos sajtót a hír, miszerint a Párbeszéd Magyarországért Párt hűtlen kezelés miatt tett ismeretlen tettes ellen feljelentést a Páva Klub működése során bekövetkezett veszteség miatt. Véleményünk szerint a feljelentés másra nem volt jó, mint arra, hogy megpróbálja a jobbikos városvezetést lejáratni, ahogyan ezt tette folyamatosan, de ahogy az események is mutatják, saját magát sikerül folyamatosan lejáratni.

Tényleg? Kell egy kis áramszünet... memóriazavar az ózdi Fideszben

Érdekes kiadványt találhattak Ózd város lakói postaládájukban, már aki egyáltalán kapott. Értem Én a viccet és értékelem is, amennyiben megmarad a jó ízlés és a valóság keretei között. Viszont a lapjukból megismerhető szintre lemenni nem áll szándékomban és nem is tudnék. Sosem hagytam azonban a lakosságot félrevezetni, így Én is "tollat" ragadtam, ami az eredményeket illeti. Személyem gyalázása bár gyomorforgató, közszereplőként tűröm és gyermeteg poénjaikra, internetes betyárok által eltorzított képeikre, ál-'napi beszámoló' írásukra nem kívánok reagálni.

Oldalak