Reagálás Hollik István sajtótájékoztatójára: Várjuk a Janiczak Dávidéhoz hasonló bátor lépéseket a Fidesztől

A félmilliós fizetéseket elfelejtő, majd suttyomban vagyonnyilatkozatokat javítgató Fidesznek magán kellene kezdeni az elszámoltatást. Így például felelősségre kellene vonnia Ózd korábbi, fideszes polgármesterét, aki a várost eladósította, engedte, hogy az alapvető együttélési normákat betartani képtelen személyek lelakják bérelt lakásukat, és még a bérleti díjat se fizessék. A korábbi fideszes polgármester emellett négy helyről több mint egymillió forint fizetést vett fel, de ez a Fideszt nem zavarta. 

Ezek után nem csoda, hogy Ózd kétharmados többséggel választotta meg a jobbikos polgármestert. Azóta stabil a város pénzügyi háttere, csökkentek az önkormányzatnak nem fizető bérlők tartozásai. A jobbikos önkormányzattól 300 ezer forint anyagi támogatást kapnak a TB-jogviszonnyal rendelkező első gyermeket vállalók, és tanulást elősegítő támogatásban részesülnek a kiemelkedően jól tanuló diákok. A jobbikos önkormányzat most kívánja emelni a gyógyszer-, valamint a lakhatási támogatás összegét is.

Várjuk a jobbikos polgármesteréhez hasonlóan bátor lépéseket a több helyről fizetést felvevő fideszesek részéről, még akkor is, ha esetleg a máshonnan kapott, akár többszázezres fizetésüket „elfelejtik” feltüntetni vagyonnyilatkozatukban.

Jobbik Magyarországért Mozgalom