Sajtómegjelenések

Tényleg itt van a jobbikos Ózd válasza a csokra

Az első gyerek megszületésekor 300 ezer forintot kaphatnak az ózdi szülők: megszavazta ezt a javaslatot az ózdi képviselő-testület. Átment az az újítás is, hogy a nagyon jó átlagot elérő középiskolásoknak ösztöndíjféleség járjon. Janiczak Dávid, a jobbikos polgármester közben az őt ért támadások miatt több tisztségéről is lemondott a héten.

Ilyen lett egy év alatt a jobbikos Ózd

Majdnem teltházas színházteremben, sok száz ember előtt értékelte Janiczak Dávid, Ózd polgármestere a jobbikos városvezetés első egy évét múlt péntek este.

JANICZAK: AZ ÉPÍTŐKNEK SEGÍTEK, A ROMBOLÓK VISZONT FELEJTSENEK EL!

Janiczak Dávid egy éve lett Ózd polgármestere. Átlátható gazdálkodást valósított meg, biztonságosabbá tette a várost, vállalkozósegítő programokat indított be. Sőt börtönpályázatot nyert, csemetekertet, gazdaságot hozott létre. Janiczak Dávid évértékelő beszéde teljes hosszában.

ÓZDON BÖRTÖN ÉPÜL, AZ ORSZÁGOSAN IS KIEMELKEDŐ PÁLYÁZATI ANYAG UTÁN

A tervek szerint a következő években Kunmadarason, Ózdon, Kemecsén, Csengerben és Komlón épülhet börtön - közölte az MTI-vel szerdán a Belügyminisztérium, miután lezárult a büntetés-végrehajtás telekpályázata. Kiderült, hogy ugyan 40 település jelentkezett, de csak 5 építhet börtönt.

Ó- és újmigránsok

Ózd jobbikos polgármestere néhány héttel ezelőtt Ásotthalomnál, ezután a fővárosban, legutóbb pedig Röszkén szembesült a kialakult menekülthelyzettel. Janiczak Dávid pénteki sajtótájékoztatóján azonban nem erről, hanem a kormány által tervezett intézkedésekről beszélt, amik gyakorlatilag hazánk területén szétszórnák a betelepült migránsokat.

Oldalak