NEM A JOBBIKOS POLGÁRMESTER EMBERTELEN, HANEM AMIT HÁTRAHAGYTAK A KILAKOLTATOTT BÉRLŐK

Ózdon tovább zajlik a nagy kilakoltatás. Jellemző, hogy a jelentős tartozást felhalmozó bérlők vállalhatatlan, emberi tartózkodásra szinte alkalmatlan állapotban hagyják maguk után a lakásokat, ahogy az alábbi képeken is látszik. Természetesen ezekben az esetekben kivétel nélkül megindul az eljárás: rongálás miatt is.

Minderről Janiczak Dávid a település jobbikos polgármestere számolt be közösségi oldalán, egyúttal üzent a kritikusnak is: “a mostani írásom megijedt és pánikba esett politikai tőkét szimatoló liberális pártoknak és szélsőliberális sajtóorgánumoknak üzenem, hogy még mindig következetesen, megkülönböztetés nélkül, a tartozás mértékét és a tartozó fizetési hajlandóságát figyelembe véve indítja meg a szükséges eljárást az ingatlankezelő, és a jogszerű eljárást követően többszöri felszólítást követően kell távozniuk az ott élőknek.” Korábban is kendőzetlenül fogalmazott a jobbikos településvezető: