Vona Gábor bejelentése után

Vona Gábor elnök úr ma bejelentette, hogy kikkel szeretne együtt dolgozni az új elnökségben. Engem elsőként nevezett meg, ami különösen nagy jelentőséggel bír számomra, és alátámasztja azt a korábbi elhatározásomat, miszerint meg kívánom mérettetni magam a tisztújításon. Ez egyben hatalmas felelősséggel is jár, hiszen Magyarország második legerősebb pártját kell a kormányzásig juttatni a következő két esztendőben. Azonban ahogy eddig is minden lépésemben éreztem Isten segítő erejét, ebben az esetben is érzem. Soha nem állított még olyan feladat elé, amitől meg kellett volna hátrálnom, ezért bátran, és elszántan állok a következő idők feladatai elé is.

A Nemzet iránt érzett elkötelezettségem és felelősségvállalásom 2009-ben kezdett kiteljesedni, amikor a Jobbik tagjává váltam. Azóta minden időmben azon munkálkodok, hogy egyre nagyobb eredményeket érjünk el. Kezdetben a választásokon volt szükség a munkámra, most minden egyes nap minden egyes percében. Mióta az ózdiak bizalmukat belém vetve megbíztak azzal a hatalmas feladattal, hogy 34 ezer főt számláló, szeretett városunkat fejlődő pályára állítsam, értük dolgozom szabadidőmet is örömmel felhasználva, hiszen hivatásomnak tekintem ezt az alázattal párosuló vezetői szolgálatot.

Értünk is el jelentős eredményeket, hogy csak a legkiemelkedőbbeket említsem, gondoljunk a jövőre induló főiskolára, a rekord alacsony szinten lévő bűnözésre, a hamarosan közel 300 főnek munkahelyet biztosító börtönre, az év eleji 1 milliárd forintos költségvetési tartalékunkra.

Jól látható azonban, hogy a jelenlegi állami berendezkedés nem teszi lehetővé, hogy minden jogosan felmerült igényt a problémák megoldására önkormányzati szinten meg tudjunk oldani. A Jobbik kormányra kerülése ezért életbevágóan fontos a következő választáson.

Megválasztásom óta járom az országot is, mivel számtalan településre hívtak meg párttársaim, hogy az időközi választásokon, vagy csak a hétköznapokban, az ózdi eredményeink ismertetésével támogassam az ottani sikerek elérését. Ezt az utat járva is segítem országos szinten a népszerűsítésünket, máshol is bizonyítandó, hogy egy Jobbikos település élhetőbbé válhat még ellenszélben is, ha meg van az a tisztességgel párosuló őszinte elhatározás mely a lendület alapját kell képezze. Ezért is vállalom azt a megtisztelő feladatot, hogy helyi vezetői tapasztalataimmal erősítsem a Jobbik elnökségét, így segítsem a 2018-as győzelemhez vezető út szilárd alapokra való építését.

Kedves Ózdi Barátaim! Mit jelent Ózd számára, ha megválasztanak? Sokakban felmerült a kérdés a hetekben. Nem jelenti azt, hogy elhagynám Ózd városát. Az ózdiak polgármestere vagyok és maradok, amíg megbíztok bennem és felhatalmaztok rá. Nem lesz plusz munkahelyem, plusz jövedelmem sem, ez csupán egy párton belüli tisztség. Ha párttársaim megbíznak vele, önként a vállamra veszek egy újabb kihívásokkal teli feladatot a magyarság előrejutásáért, ezzel együtt városom fejlődéséért. Abban is bízva indulok el ezen az úton, hogy az új lehetőségeket, melyek megnyílhatnak előttem, Ózd javára tudjam fordítani, hogy az ózdiak érdekeit még erősebben tudjam majd szolgálni.

Kérem most minden velem szimpatizáló támogatását. Elsősorban a jobbikos tagtársaimét, akikkel együtt küzdünk hosszú évek óta. Ti vagytok azok, akikkel egy csapatban dolgozunk, hogy újabb felejthetetlen, egyben történelmi eredményeket érjünk el. A támogatásotok nélkül bele sem vágnék, ti képzitek a párt erejét, alapjait, veletek élhet az egység, ami összetart minket. Egy egységes, erősödő, komoly célokkal bíró párt képviseletét vállalom megbízásotokkal. De kérem az ózdiak támogatását is, ugyanis sok erőre van szükségem az elkövetkezendő időben, melyet főként tőletek kaphatok meg, a ti támogatásotok visz mindig előre.

Bizonyosan rengeteg alaptalan hazug támadás, és rágalom is fog érni, mint minden választáson. Mivel a többi párt tart attól, hogy erősödünk, mindent meg fognak tenni, hogy ezt megakadályozzák, felhasználva a média erejét. Én lelkiekben már felkészülten várom ezeket is!

Előre a szebb jövőért!

Vona Gábor elnök úr bejelentése itt tekinthető meg:https://www.youtube.com/watch?v=jEw3DecvsS0