Visszatérünk a Rally vérkeringésébe

2016-ban ismét Országos Rally Bajnoki futam helyszíne lesz Ózd.

Hosszas utánajárás után, sok segítséggel és pozitív hozzánkállással az eredmény megszületett. A tervezett versenynaptár már megjelent, ebből is kitűnik, hogy az erőfeszítéseinket az országos szakszövetségben is támogatták. Utoljára 2008-ban volt ózdi központú bajnoki futam, tehát nyolc esztendő böjt után láthatjuk majd ismét hazánk legjobb rallypilótáit és navigátorait. A szervezővel, az ózdi származású Adamovits Márkkal történt egyeztetés után a szakág is támogatta Ózd visszatérését, méghozzá úgy, hogy a szezonzáró futamot jelölte ki számunkra október 28-30-a között. Nagy sikernek értékelem ezt a hírt, hiszen számos országos média foglalkozik a rallyval, ezen keresztül pedig Ózd igazi arcát is meg tudjuk  majd mutatni. Emellett gazdaságélénkítési szempontból is fontos hétvége lesz, hiszen a szállók, az éttermek, az üzletek mind-mind profitálnak majd abból, hogy a teljes mezőnyt vendégül láthatjuk, valamint többezer érdeklődő, szurkoló is ellátogat majd Ózdra 2016. október 28-30 között, a bajnokavatóra.