2016. június 28. Kedd

Minden idős otthon kapott azokból a bútorokból melyeket Németországból hoztunk az elmúlt hetekben. A Kézenfogva Gondozóházban jártam, ahol az ott élő szépkorúak már az új, kényelmes székekben ülve játszottak. Egy puzzle-re én is beugrottam a képen látható nénihez, ügyesek voltunk, de több időre lett volna szükség, azóta már biztosan sikerült kiraknia a képet. Az otthon lakói nagyon örültek a bútoroknak, és kényelmesnek érzik a székeket is. Jó volt osztozni az örömükben.

„Nagyon örülünk, hogy kaptunk ilyen bútorokat. Szinte valamennyi szociális intézmény részesült belőle. Az intézményvezetők maguk választották, hogy mire van szükségük. Ez azért is fontos, mert a költségvetésünkben a dologi kiadás a legkevesebb, így ezeket a bútorokat nem tudtuk volna beszerezni” - fogalmazott Egyed Gréta, a szakellátás szakmai vezetője.

Az idősek már használatba is vették a most kapott bútorokat. Az emeleti társalgóban társasjátékokat és kirakóst játszanak, ma délután pedig Janiczak Dávid polgármester is bekapcsolódott néhány percre. A bútorokat még hosszú évekig használhatják majd az intézmények.” http://www.ozd.hu/news.php?id=4621

Székek, fotelek, szekrények, fürdőszoba bútorok, lámpák, asztalok, tárolók érkeztek teljesen jó állapotban. Köszönjük mégegyszer Rig Lajos országgyűlési képviselőnknek a kapcsolatot, és a regensburgiaknak az ajándékokat!