2015. január 23. péntek

Sziasztok!

Elnézést, hogy tegnap kihagytam a beszámolót, de nagyon későn értem haza.

► Tegnap délelőtt voltam a Miniszterelnökségnél, a szennyvízberuházás csatornázási részéről folytattunk tárgyalást. Jelenleg a pályázat olyan szakaszba került amikor át kell szakaszolni. Ez nagyon bonyolult, ami a lényeg: rengeteg papírmunka szükséges, több döntésre is várunk még felsőbb szintekről, és minden hetekbe, hónapokba kerül, így még várnunk kell, hogy biztosat tudjunk mondani, de mindenki azon dolgozik, hogy a lehető leghamarabb megvalósuljon.

► Reggel az aláírások és a kabinetértekezlet után a városi televízió reggeli értekezletén vettem részt, ahol a jövőt terveztük. Lesznek új műsorok, változások bizonyos arculati elemekben. Egyszerűen szólva, élvezhetőbb lesz és bízunk benne, hogy nézettebb is! Vigyor

Nagyon szimpatikus és kedves mindenki aki ott dolgozik, sok jó ötlettel álltak elő. Természetesen ide is nagyobb anyagi ráfordítást kellene eszközölni, hogy minden jó ötletet megvalósítsunk, ami jelenleg nem áll rendelkezésre sajnos. De így is lesz változás! Vigyor

► Sike Ildikó a megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ vezetője látogatott meg, tájékoztatott róla, hogy jelenleg több tanfolyamot is folytatnak, és az ott résztvevőknek szeretnének gyakorlati helyet biztosítani az önkormányzatnál is, mert ilyen modul is van. Valamint egy diplomás ápolóra lenne szükségük az oktatáshoz. Aki ilyet tud, vagy ő maga rendelkezik ilyen szakmával kérem küldje el önéletrajzát mielőbb az oneletrajz@ozd.hu címre.

► Délután ismét az új lakásrendelet tervezése volt terítéken, már formálódik.

► 17 órakor kezdődött az újév köszöntő rendezvény, ahol a város vállalkozói, politikusai, szervezeteinek, intézményeinek vezetői, voltak meghívva. Jelzés értékű, hogy hatalmas létszámban vettek részt és egy jó hangulatú, beszélgetős állófogadáson tudtunk eszmét cserélni Ózd város jövőjéről, lehetőségeiről, problémáiról. Ők azok akikkel bármit elérhetünk, hiszen a gazdaság meghatározó szereplői, a közélet jelentős formálói, nélkülük nem sikerülhet a várost fejlődő pályára állítani. Úgy érzem mindenki jól érezte magát és eredményesnek tartotta a találkozót.

Köszönöm szépen a részvételt!

► Az Olvasó épülete tele volt programokkal, a pincében például épp ekkor kezdődött a Pince Pódium Nyitó Rockpartyja, ahol még most is tart a rendezvény. Jó hangulatú, családias helyszínt alakítottak ki, ahol ózdi rock zenészek, csapatok léptek fel. Mikor én ott jártam épp a Delta Zenekar zenélt! Nagyon tetszett a rendezvény!

További szép estét kívánok nektek! Vigyor