2015. február 6. péntek

► Mindig hatalmas megelégedettséggel és határtalan örömmel tölt el, mikor látom megvalósulni programunk egy-egy elemét! Ma is könny szökött a szemembe, mikor elindult Ózd Város első lovas járőrszolgálata! Délután 14 órakor a Közterület Felügyelet előtt készültek első bevetésükre a lovas városőrök. A nagyobb fekete paripát én is kipróbáltam, de nekem még további oktatásra van szükségem, hiszen szeretnék még ebben az évben én is részt venni a járőrszolgálatokban, hogy testközelből tapasztalhassam meg a munkájukat és a tapasztalt problémákat.

Megválasztásunk óta a Rendőrség elmondása alapján számokkal igazoltan csökken a bűncselekmények és szabálysértések száma. Most először fordult elő, hogy a karácsonyi időszakban és szilveszterkor nem volt előállítás. Az ő munkájukat segítendő és a bűnöző elemeket visszatartó szándékkal állt ma szolgálatba Ózdon a lovas járőrszolgálat, akik hét, a rendőrséggel egyeztetett útvonalon, a város teljes közigazgatási területén járőröznek!

Sok erőt, kitartást és sikert kívánok a munkájukhoz!

Az ózdiakért és Ózdért!

► A szervezők már készülnek a Táblai Borversenyre, ami február 20-án lesz megrendezve, immár 43. alkalommal. Bárki nevezhet a helyszínen. Körülbelül 50 ízletes bort szoktak nevezni, amiket a szakmai és társadalmi zsűri bírál el. Támogatandó az ózdi borászkodás, évről évre jobb nedűk kerülnek a palackokba! Tervezem, hogy a város segítségével jövő évben már nagyszabású városi szintű versenyt szervezzünk! Addig is minden segítségemről biztosítottam a szervezőket, hiszen a bor és a szőlőtermelés a programunkban is előkelő helyen szerepel.

► Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy holnap, azaz február 7-én szombaton az Ózdi Kézilabda Club számára megkezdődik az NB I/B-s bajnokság tavaszi fele. Kézilabdázóink 18 órától a sportcsarnokban a MOL-Pick Szeged U23 együttesét fogadják. Arra kérek minél több sportbarátot, hogy látogasson ki a találkozóra, mert a csapatnak kell a biztatás. Hajrá Ózdi KC!