2015. február 5. csütörtök

► Meghirdetésre került az Ózdinvest Kft. ügyvezetői állása. A pályázat itt érhető el: http://www.ozd.hu/…/cont_501fd3a6ede614.34669100/ozdinvest_…

Szeretnénk ha az eddigi vonulattal ellentétben minél többen tudnának a lehetőségről, mi pedig minél szélesebb körből meríthetnénk a döntés előtt. Arra kérek ezért mindenkit, hogy ha magát alkalmasnak tartja a kiírt feltételek alapján, pályázzon! Ha magát nem is, de ismer valakit a környezetében aki itt él, elköltözött már Ózdról, de visszajönne, akkor juttassa el részére ezt a pályázati felhívást és éljenek a lehetőséggel. Vigyor Minél több a jelentkező, annál jobban tudunk választani! Megszűnt itt Ózdon az a világ, hogy egy állás betöltésére előre meg van az ember és a többi már csak formaság. A lehetőség adott, a kapuk nyitottak, várjuk a pályázatokat!

► 19:30-kor kezdődik az Ózd Városi Televízión az Asszó c. új műsor, ahol a börtönről mindent megtudhattok! Ajánlom mindenkinek, ha nem tévében, akkor az ovtv.eu címen élőben és később felvételről is megtekinthető!

► Elkezdtük az Integrált Településfejlesztési Stratégia kidolgozását, ami több településen is most fog elkészülni. Nálunk jártak a készítők és belekezdtünk a munkafolyamatba, aminek még sok állomása lesz. Jelenleg bemutattuk a várost, és megadtuk az irányvonalat. Jó volt az asztaltársaság, hiszen sok új ötlet is kikerekedett.

Hozták magukkal a legújabb KSH adatokat, és elszomorító volt látni, hogy az új felmérések alapján 25 szegregátum van a városban, eddig még "csak" 16-ról lehetett tudni.

► A katasztrófavédelem is megkeresett, a város védelmi tervét kell aktualizálni.

► Barna Gábor a Mesterépítő Kft. vezetője látogatott meg, tájékoztatott a Reuma Kórház jelenlegi állapotáról, márciusra használatba vehető állapotban lesz. Volt egy kép ami bejárta itt a FB világát, ahol az egyik nyílászárón kívülről volt a kilincs. Tájékoztatása szerint eredetileg tűzlépcsőt terveztek oda, ezért volt kívülről is kilincs, de a pályázatból ez később kikerült, a nyílászárót viszont csak később cserélték.

A skanzen beruházás jelenlegi állásáról is kaptam tájékoztatást, nyárig elkészül a gyár területén, azt a múzeummal összekötendő terület.

► A délután további része hivatali egyeztetésekkel folytatódott, amiből a jövőben sokkal többet tervezek. Lehet, hogy kevésbé lesznek izgalmasak a beszámolóim, de annál több munkát tudok majd végezni programunk megvalósítása érdekében.

Nyugodalmas szép éjszakát kívánok Nektek! Vigyor