2014. december 29. hétfő

Sziasztok!

Ma végre újra aktivizálhattam magam!

2014. dec. 29. hétfő

Reggel végre hosszasan tudtunk egyeztetni Alpolgármester Úrral a jövőévről, az elmúlt időben habár egymás mellett van az irodánk voltak napok amikor nem is volt alkalmunk beszélni. Készítettünk egy intézkedési tervet, ami a programunkon alapul, és ezzel fogjuk kezdeni 2015-öt, mi már nagyon várjuk! Vigyor

Szentandrássy Béla a KLIK Ózdi Igazgatója volt a következő vendégem akivel szintén sikerült több órát beszélgetnünk, oktatásról, városról, tervekről, a jövőről. Személyében nem is olyan rég, egy igazán különleges embert ismerhettem meg, vártam a mai beszélgetést. Majd minden területen hasonló a látásmódunk, az elképzelésünk, így pozitív energiákkal töltött fel a beszélgetés és nagy reményekkel tekintünk a jövő évre.

13 órakor kezdtük Tartó Lajos képviselő úrral területének bejárását. Nem kicsi a 6-os számú kerület Susától ívesen át Szennáig. Képviselő Úr centiméterről centiméterre ismeri a területét, a jövő évi kívánság listáját, a terveket még hetekkel ezelőtt elküldte, most meghívására személyesen is áttekinthettem a leírt dolgokat. Több helyen is voltunk a határtól elkezdve a susai idősek otthonán át, a valamikori fúrás helyszínén - ahol meleg vizet találtak (a jegyzőkönyveket is megkaptam) - keresztül, uraji kultúrház, Petőfi út, Szenna, nem hagytuk ki a kisebb utcákat sem!

Nagyon hasznosnak találtam ezt a terepmunkát, bízom benne minden körzetbe meghívnak majd hasonlóra a képviselők, hiszen így, általuk lehet könnyebben és gyorsabban megismerni részletekbe menően a várost és lakóinak a területtel kapcsolatos problémáit, ötleteit, javaslatait. Amiben tudunk, lehetőségünkhöz mérten előrelépéseket fogunk tenni, ha lehet rögtön, ha összetettebb, vagy költségesebb akkor keressük a megoldásokat!

Természetesen továbbra is várjuk a lakók bejelentéseit a problemak@ozd.hu és az otletek@ozd.hu címen is!

Előre a jövő évre, én már nagyon várom! Szép estét!

A fotókért köszönet az ÓVTV munkatársának Lendvai Zsoltnak!