2014. december 23. kedd

Közeledik a Karácsony, csökkennek a programok és ma már volt egy kis időm magamra és a lakásra is, sőt még ajándék vásárlásra is, bár ebben nagy sikereket még nem könyvelhetek el. Vigyor

A Hivatalban elintéztem még mindent amit el kellett, kicsit besegítettem a Mindenki Szilveszterének szervezésébe. Itt is szeretném felhívni a figyelmet, hogy aki egy jót akar szórakozni a többi ózdival, aki szeretné, hogy együtt, közösen köszöntsük az új évet, aki egyedül lenne otthon, aki nem teheti meg, hogy különböző befizetős helyeken szilveszterezzen, aki nem tud, vagy nem akar elutazni, aki szereti a társaságot, jöjjön Szilveszterkor a Nagyparkolóba! Én ott leszek!

Most este pedig a Lóci DSE évzáróján vettem részt, ahol az elnök Barta Zsolt megköszönte segítségünket, hiszen sikerült 10 millió Ft TAO támogatást szereznünk az Egyesületnek, így jövőre még a Főnix Kupán is részt vehetnek! Vigyor Örülünk, ha segíthetünk!

Az elkövetkezendő napokat igyekszem én is pihenéssel és a családdal tölteni, így itt előreláthatóan kevésbé leszek aktív. A két ünnep közt azért tervbe van véve még pár találkozó és terepbejárás, természetesen mindenről tájékoztatlak benneteket, mint eddig is!

Köszönöm a figyelmet, köszönöm, hogy érdeklődtök a közélet iránt, tartsátok meg ezt a szokásotokat, hiszen együtt vagyunk, együtt dolgozunk egymásért, másképp nem is menne!

Jó éjszakát Kívánok!